Categoria Discussió:Francs

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Quan al comentari que fa VRiullop sobre si l'article principal Franc hauria de ser en plural li diria que: hi ha una política de tenir els articles en singular, encara que siguin noms de pobles (són paraules de Viktor fetes en la pàgina discussió sobre les pàgines de desambiguació). La veritat és que ho veig correcte, a més, és la manera tradicional de les entrades en les enciclopèdies. Habitualment si volem trobar informació sobre els celtes, sempre buscarem sota celta.

Sí, però aquí hi ha ambigüitats pel mig que en celta no hi són. No hi ha una moneda que es digui Celta (moneda), ni la "celtesa" és una virtut, ni hi ha "zones celtes" lliures d'impostos. --Leptictidium 10:42, 7 feb 2006 (UTC)

Deixo la categoria fracs, només per a persones (com catalans, italians, etc) i la resta d'articles els passo a Regne franc. --Felato 14:33, 20 ag 2006 (UTC)

Igual que en les categories de visigots i sueus, i malgrat l'ordenació que vares fer, els conceptes s'han tornat a barrejar entre les categories. Està tot barrejat. 193.152.140.239 (discussió) 14:12, 29 ago 2009 (CEST)[respon]