Categoria Discussió:Pintors catalans

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Seguint l'exemple de qualsevol Enciclopèdia, vaig a ordenar-los alfabèticament segons la primera lletra del cognom.

Edito: M'agradaria saber com fer-ho.

--Jordi.2 10:12, 31 des 2005 (UTC)

Per a Josep Tapiró i Baró, per exemple, cal escriure el codi [[Categoria:Pintors catalans|Tapiró i Baró]]

No hi ha manera, em surt un altre apartat i el nom de Ramon Casas i Carbó no surt pas. Ho he deixat tal com queda perquè ho vegis.

--Jordi.2 11:05, 31 des 2005 (UTC)

Bé, és que el codi s'ha d'incloure a peude pàgina de Josep Tapiró i Baró, substituint el de [[Categoria:Pintors catalans]] que hi deu haver ara.


Fet, gràcies. Deixo estar això d'ordenar-los per cognom, ja que sempre surt el nom i els cognoms al llistat en comptes dels dos cognoms i el nom.

--Jordi.2 11:23, 31 des 2005 (UTC)

Oleguer Junyent[modifica]

Aventurer català, en el més ampli sentit d'aquella paraula. Poc conegut per les seves obres pictòriques, sens dubte més famós per la seva obra "Roda al Món i torna al Born" que ha generat la dita que tots coneixem. Oleguer Junyent (1876-1955) més conegut en l'efímera vessant artística de l'art de l'escenografia, es considerava a sí mateix un artista plàstic, descripció que volia incloure l'esmentada propiament escenografia, així com també el dibuix, l'aquarel·la, l'oli, etc. deixant una emprenta definitiva i deliciosa en la "peixera" del Cercle del Liceu.

Pintors catalans del sud[modifica]

Crec que hauríem de crear la categoria "Pintors catalans del sud", de la qual penjaria "Pintors catalans del sud contemporanis" i d'altres. Així, dintre de "Categoria:Pintors espanyols per origen" hi tindriem "Pintors catalans del sud" i no pas només els contemporanis. --Jordiferrer (disc.) 12:38, 3 juny 2011 (CEST)[respon]