Centre Tecnològic per a la Indústria Aeronàutica i de l’Espai

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Infotaula d'organitzacióCentre Tecnològic per a la Indústria Aeronàutica i de l’Espai
Dades
Tipusorganització Modifica el valor a Wikidata
Forma jurídicafundació Modifica el valor a Wikidata
Història
Creació2005

Lloc webctae.org Modifica el valor a Wikidata

El Centre Tecnològic per a la Indústria Aeronàutica i de l'Espai (CTAE), és una fundació privada sense ànim de lucre creada el març de 2005 per la docència, el govern i la indústria a Catalunya.[1] CTAE s'ha compromès a impulsar el sector aeronàutic i espacial a Catalunya, amb l'objectiu de millorar la competitivitat industrial, estimular la innovació, i la realització d'iniciatives transversals relacionades amb els centres de recerca, els governs i empreses.[2]

CTAE ofereix serveis de Recerca, Desenvolupament i Innovació ("R+D+i") a les empreses, ajudant a transformar els conceptes en productes, amb el suport i les competències de les universitats i centres de recerca, i projectes de finançament amb una fórmula mixta de finançament públic-privat.[3] L'entitat promou la transformació regional i la cooperació internacional, transferència de tecnologia amb altres organitzacions de sectors no-aeroespacials, així com la promoció d'activitats relacionades amb la difusió del sector aeroespacial a la societat.

Referències[modifica]

  1. «Centre Tecnològic per a la Indústria Aeronàutica i de l'Espai». Parc Meditarrani de la Tecnologia. Arxivat de l'original el 6 de novembre 2014. [Consulta: 17 desembre 2012].
  2. «Centre Tecnològic per a la Indústria Aeronàutica i de l'Espai (CTAE)» (en anglès). biocat.cat. [Consulta: 17 desembre 2012].[Enllaç no actiu]
  3. «Constituït el Centre Tecnològic per a la Indústria Aeronàutica i de l'Espai com a motor del sector a Catalunya» (pdf). Generalitat de Catalunya, 2004. Arxivat de l'original el 6 de novembre 2014. [Consulta: 17 desembre 2012].

Enllaços externs[modifica]