Discussió:Bambusòidies

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Aquí necessito assessorament. Són bambús tots i cada un dels membres de Bambusoideae? Si la resposta és que no, no està prou ben explicat. Si la resposta és que sí, cal que l'article sigui bambú i això una redirecció. Llull · (vostè dirà) 17:28, 31 jul 2006 (UTC)

Segons l'article en anglès els bambús només són una tribu dels bambusoides, o sigui que l'article aquí està malament. --83.32.71.114 17:52, 31 jul 2006 (UTC)
En la classificació clàssica Linné existeix una gran confusió amb les poàcies, s’espera que la nova classificació APG aclareixi el tema. Tradicionalment hi han autors que divideixen els bambús en llenyosos i herbacis (bambú herbaci és una contradicció), tots englobats en la subfamília bambusoideae on totes les tribus són herbes (la tribu Oryzeae engloba les espècies d’arròs), menys la tribu Bambusia que engloba els bambús. En canvi plantes molt properes als bambús com ara la canya (Arundo donax) són d’una altra subfamília. La família de les Rosàcies engloba molts gèneres (prunes, mores) que no en diem roses. Jordi Coll Costa 13:21, 30 nov 2006 (CET)[respon]

Nom correcte[modifica]

En català és Bambusòidia. Vilallonga · (digui digui) 18:03, 4 gen 2007 (CET)[respon]