Discussió:Baruch Spinoza

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

M'heu borrat la propaganda tant de pressa? Sense pre-avís? Indignant![modifica]

Vull saber qui m'ha borrat la propaganda tant de pressa i sense tenir el detall d'avisar-me!!!

Que dongui la cara si és valent!

--cromelnordic 13:46, 15 jul 2006 (UTC)

Senyor,

Sento dir-vos que ací heu estat a bastament avisat sobre la qüestió de la propaganda a la vostra pàgina web, una pràctica que, segons sembla, heu seguit a d'altres llocs web. Vistes les discussions que heu tingut amb alguns membres de la comunitat, i a partir d'opinions extretes d'altres usuaris, m'ha semblat el més idoni de revertir aquest canvi a fi d'evitar d'obrir un nou front. Semblantment, us informo que, llevat dels buròcrates i administradors, tots els usuaris es troben al mateix nivell i que, en conseqüència, hom no es troba obligat d'informar-lo dels canvis aplicats a un article al qual heu col·laborat. Aquesta pràctica es pot usar en casos de polidesa o cortesia vers l'usuari, si és que és novell o inexpert. En el vostre cas, tal com ho indiquen les discussions i avisos precedents, m'ha semblat que no calia avisar-vos, tenint en compte que ja no se us pot considerar un usuari novell.

Atentament,

Vilallonga 13:52, 15 jul 2006 (UTC)

Ni em mamo el dit ni deixo de veure el vostre abús institucional amb els meus drets individuals.[modifica]

Senyor Vilallonga, a mi no em vingui amb retòriques perfectes.

Aquí, jo, o tinc uns drets elementals com a usuari, o no els tinc.

Si aquest estrangulament absolut de la propaganda individual aliena, vostè (i d'altra gent, pel que em sembla) ho associa a la categoria de "dret elemental", puc dir, per la meva modesta opinió, que això em sembla més aprop d'un despotisme que d'una web disposada a compartir i a colaborar.

Si els usuaris són més sensibles que el cristall i no poden tolerar la propaganda, no sento cap pena per ells: que siguin pacients, perquè, com he dit, els meus drets elementals, sempre he cregut, estan per sobre de certes impaciències individuals. Si ells volen flotar en una "sopa pa sense propaganda", jo vull els meus drets; i això, són dos postures diferents.

La Viquipèdia s'està aïllant dels websites minoritaris, com a mínim d'un d'ells. Això li sembla bé?? Anem bé fent això?? Avui La Stoa, i demà, quin serà el següent website minoritari atacat???

I sobretot, no només se m'estrangula dictatorialment el meu dret a manifestar-me, sinó que no es té la decència de posar-me un pre-avís quan se'm borra la propaganda, que a mi em sembli. Hi ha una cosa que es diu "bona educació"; o és que la bona educació és ilegal segons les normes de la Viquipèdia?

Si cal, renunciaré molt a desgana de la propaganda. Ho faré. Però vull que quedi clar el meu punt de vista. No vull donar la sensació que em semblen perfectes (ni de lluny!) uns punts de vista que desaprovo amb bastant de desagrat. Els trobo una negació d'uns drets individuals que tothom pot utilitzar si vol, però que ningú pot ni criticar ni combatre.

Bé, salut!

--cromelnordic 15:37, 15 jul 2006 (UTC)