Discussió:Centre de Recerca i Investigació de Catalunya

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Paragraf esborrat:


CRIC sempre ha estat compromès amb les PIMEs ja que la major part dels nostres clients formen part d’aquest grup; és per això que coneixem i entenem les seves necessitats i dificultats de desenvolupament. CRIC és membre actiu de la "European Association of Innovative SME’s" coneguda com "EurExcel", formada per més de 1.500 PIMEs d’arreu d’Europa provinents de diversos sectors industrials i per altres centres de recerca de reconegut prestigi com PERA (Regne Unit), VTT (Finlàndia), TI (Noruega), TNO (Holanda), i Fraunhofer (Alemanya) entre d’altres.


Es obvi que deu ser copiat d'algun lloc, i no es adequat per un article enciclopedic. Sospito que pot ser el mateix cas per tot l;article. Xevi 23:02, 7 mar 2006 (UTC)



Sí, la informació ha estat introduïda per CRIC (bé, per mi que hi treballo), i personalment vaig mirar de d'evitar paràgrafs com el que en Xevi ha esborrat, ja que no volia que auqesta entrada quedés com si l'hagués escrit CRIC mateix. Em sembla correcta la teva correció, Xevi. Si més no, potser refaré el paràgraf per incloure la informació que conté, però de manera més "enciclopèdica".

Sóc nou en les intervencions a la Viquipèdia, així que accepto de bon grat les correccions i els consells!

Nicolaufg 09:22, 9 mar 2006 (UTC)



Paràgraf reposat (de l'esborrat per en xevi):


CRIC és membre actiu de la "European Association of Innovative SME’s" coneguda com "EurExcel", formada per més de 1.500 PIMEs d’arreu d’Europa provinents de diversos sectors industrials i per altres centres de recerca de reconegut prestigi com PERA (Regne Unit), VTT (Finlàndia), TI (Noruega), TNO (Holanda), i Fraunhofer (Alemanya) entre d’altres.


Ara crec que ja no fa pinta de publicitat, sinò que és més enciclopèdic.

--Nic 18:48, 11 mar 2006 (UTC)