Discussió:Escola Tècnica Superior d'Enginyeria de Telecomunicació de Barcelona

De Viquipèdia
Salta a la navegació Salta a la cerca

ETSETB o Telecom BCN?[modifica]

Tot i ser-ne alumne no tinc molt clar quin és el nom de l'escola actualment :D En uns aspectes es fa servir Telecom BCN però en d'altres ETSETB.

Jo diria que institucionalment el nom segueix sent ETSETB...i dubto que el canviin. Però en qüestió d'imatge es pretén popularitzar el nom de Telecom BCN, com que potser el pas segúent és adoptar aquest nom titulo l'article de la segona manera però la veritat m'es indiferent fer-ho amb un nom o amb l'altre. S'accepten propostes! :) O si hi ha algú amb més informació de quin serà el nom oficial.--GillesV 19:11, 2 maig 2007 (CEST)

La salutació de la directora actualment diu "En nom de l'estudiantat, professorat i personal administratiu i de serveis de TELECOM BCN (formalment Escola Tècnica Superior d’Enginyeria de Telecomunicació de Barcelona - ETSETB) " --Jordiferrer (disc.) 09:21, 17 abr 2012 (CEST)

Imatge del B3[modifica]

La imatge que apareix a la fitxa no és del B3, és del B4. Com a referència està la descripció de la pròpia imatge --Ferran91 (disc.) 04:14, 7 abr 2012 (CEST)

Canvi de Director[modifica]

Recentment el director de l'escola ha canviat. El nou director es en Josep R. Pegueroles Vallés (https://telecos.upc.edu/ca/noticies/presa-de-possessio-del-prof-josep-pegueroles-com-a-nou-director-de-letsetb)