Discussió:Estats Units

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Pense que l'article hauria de ser Estats Units d'Amèrica del Nord i Estats Units d'Amèrica i Estats Units haurien de ser redireccions.--Arnadí 09:42 3 oct, 2004 (UTC)

Penso el mateix, però no sé si el nom correcte hauria de ser Estats Units d'Amèrica del Nord o Estats Units de l'Amèrica del Nord. Llull 09:47 3 oct, 2004 (UTC)

El Diccionari de l'Enciclopèdia dóna aquesta definició de nord-americà:

1 adj 1 Natural de l'Amèrica del Nord i especialment dels EUA. 2 Relatiu o pertanyent a l'Amèrica del Nord, especialment als EUA, o als seus habitants.

2 m i f Habitant de l'Amèrica del Nord, i especialment dels EUA.

El nombre oficial és Estats Units d'Amèrica. Get-back-world-respect 01:39 15 oct, 2004 (UTC)

Edicions de Pieter[modifica]

Encara que no estic d'acord, potser les dues primeres frases a la secció d'economia eren poc neutrals, però, perquè eliminar tota la secció d'història, economia, àrees metropolitanes, i a més, el mapa dels Estats Units en català??--Alonso 04:17 15 jun, 2005 (UTC)

Obviament va ser una errada involuntària que ja he corregit. Sobre la neutralitat o no de les frases, jo ho tinc clar. El que es podria fer és explicar que una part de la economia del país es basa en el "complex militar industrial" i donar explicacions històriques (potser millor a la secció corresponent), però no dir que la seva economia es basa en "fer la guerra"! És simplista i no és neutral. --pieter 11:45 15 jun, 2005 (UTC)
Sí, aquesta frase era molt molt poc neutral, però, crec que estava al començament del article, no a la secció d'economia. Però ha estat una bona decisió eliminar-la. --Alonso 14:19 15 jun, 2005 (UTC)

Pq s'ha esborrat el paragraf sobre religions i el nombre de parlants de castella ? Xevi 07:17 24 jun, 2005 (UTC)

Perquè ja hi ha una secció sobre religions i llengües i que inclou el nombre de parlants de castellà. Si voleu podeu afegir-lo a la introducció també, però crec que seria repetir informació. --Alonso 14:30 24 jun, 2005 (UTC)