Vés al contingut

Discussió:Fal·làcia lògica

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Demano que es borri aquesta llista de frases i es coloqui en una altra pàgina de la Viquipèdia. Aquesta llista no és meva, i per tant no s'haurien de barrejar les colaboracions meves amb les d'altres. Demano el trasllat d'aquesta llista que no és meva.

Posterior: si ha de ser d'aquesta forma antiestètica, demano una explicació.

Ho sento, pero la Viquipedia es un projecte col.laboratiu. Els articles no son "propietat" de ningu, i tothom es lliure de modificar-los i ampliar-los (mira que es diu a sota de la casella d'edicio quan edites un article). El fet que hagis comensat l'article no et dona dret a impedir que s'hi afegeixen coses que no siguin teves.
D'altra banda, si creus que aquesta llista no hi hauria de ser per altres raons, o amb un format diferent, sisplau explica-ho, o arregla tu mateix els problemes de format. Ah, i pensa a signar els teus comentaris a les discussions. Xevi 21:32, 15 nov 2005 (UTC)

Doncs bé, opino que mantenir aquesta llista crea un impacte antiestètic, però si s'ha de quedar en aquesta pàgina prefereixo no comentar-ne res més. Mantinc la proposta que vaig intentar realitzar: moure-la a una altra pàgina.

Ara, si la Viquipèdia té la norma de modificar les pàgines de la gent per no ser propietat de ningú, ho accepto. Ara, en aquest cas opino específicament que es crea un impacte antiestètic que no sé si interpretar com a necessari.

Deixo que els senyors de la Viquipèdia decideixin.

--cromelnordic 23:40, 15 nov 2005 (UTC)

Doncs personalment crec que s'hi escau la mar de bé. La pàgina original on estava confinada aquesta llista no s'hi equeia gens. Ara queda un article més comlpet. Rata de Biblioteca 10:33, 16 nov 2005 (UTC)
Jo tambe crec que es millor no separar-ho en 2 articles. El que si que conve es repassar la llista, que hi ha uns quants errors, i no se si realment hi ha tants tipus de fal.lacies que sigui rellevant de llistar. Xevi 21:59, 16 nov 2005 (UTC)

Cromelnordic: Accepto, tot i que no totalment decidit, mantenir la llista en la pàgina, no separant-ho en dues pàgines. Ara, sobre aquesta llista de fal.làcies de la qual no en sóc jo el creador, crec que em rento les mans. Si algú vol afegir o treure elements a la llista és lliure, però prescindeixo de ser jo mateix qui corregeixi o millori la llista que, com torno a assenyalar, no és creació meva.

La llista de fal.làcies[modifica]

  1. REDIRECT Article destí

Com que les classificacions de les fal.làcies estan en questió, el millor és una llista al més exhaustiva possible i si pot ser amb l'idioma original. Una feina possible és agrupar les de la llista