Discussió:Freqüència

De Viquipèdia
Salta a la navegació Salta a la cerca

No estic d'acord amb la categoria "Electricitat". Freqüència s'utilitza en molts camps de la fisica, i si els hi hem de posar tots tindrem 15 categories. Xevi 21:51 14 feb, 2005 (UTC)

Tu estaras d'acord amb mi que la freqüencia s'utilitza en la electricitat per tant una persona que vagi a la categoria electricitat perque l'interessa a de saber que es la frequencia, no? i mes que aixó que està relacionada perque hi ha moltes coses en la electricitat que depenen de la frequencia
perdona si no se les 15 categories en els camps de la fisica jo com que no hu conec no puc dicidir si s'ha de catalogar en aquestes 15 categories pero si es realment rellavant amb una catagoria doncs jo crec que hi ha d'anar ;) Misto
Jo crec el mateix que en Xevi, en ser un terme general de la física cal enllaçar-lo a física i no a electricitat i a totes les altres infracategories on pugui anar. Llull 07:34 15 feb, 2005 (UTC)
Freqüència es un terme aplicat generalment a ones, i s'utilitza en vàris camps de la física (freqüencia de una ona electomagnètica, sonora...) --sKUrZ0 01:04, 20 feb 2006 (UTC)

Em sembla que caldria que algú revisés la part lingüística de tot l'article i també de la discussió. Trobo que hi ha moltes errades ortogràfiques i també gramaticals. No creieu que caldria ser més curosos amb la llengua?