Vés al contingut

Discussió:Futbol americà de 7

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Totes aquestes pàgines que s'estan demanant d'esborrar són justament el motiu pel que es va crear la plantilla {{esborrany i no aquells amb tres paràgrafs d'informació. Llull 19:13 31 gen, 2005 (UTC)

I no és millor usar l'esborrany per a tots els articles de nova creació que necessiten una revisió d'una segona persona per tal d'eliminar les faltes tontes i altres detalls que l'autor no s'ha percatat? I el de fora, per coses com aquestes, que no perdem res si s'elimina i guanyem qualitat. --Makinal 09:13 1 feb, 2005 (UTC)
Això ja ho vam discutir. La plantilla diu ajudeu a fer-lo créixer fins que es converteixi en un article i no ajudeu-nos a millorar-lo per què sigui un bon article. Caldria crear una altra plantilla diferent per a això. Però fixa't que seria inoperativa. Tothom l'afegiria. Tu per exemple insisteixes a posar la plantilla esborrany en aquest sentit quan tens una ortografia millor que la meva. Llavors quan es posarà? Sempre? I qui hi afegeixi un paràgraf després d'una creació el tornarà a posar? No crec que fes servei. Ningú visitaria aquesta categoria. Crec que el més semblant que hi ha a això és la pàgina de canvis recents (o la d'articles nous) on tothom pot veure, visitar i revisar els articles de creació recent. Llull 18:55 1 feb, 2005 (UTC)
D'acord amb en Llull, la plantilla "esborrany" es per articles "minims" i no per tots els que es facin. Relacionat amb aixo de les revisions, fa uns dies em sortia una marca als articles que no havien estat revisats per ningu, pero ja no. No se si era una fase de proves, o es que vaig canviar alguna cosa de les meves preferencies... Xevi 23:25 1 feb, 2005 (UTC)
En la viqui anglesa (i crec que també en la espanyola) es recomana l'us de l'etiqueta en:Substub (miniesborranys), tal vegada seria convenient usar eixe mètode. --Micru 23:45 1 feb, 2005 (UTC)