Discussió:Història del País Valencià

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Ep, cal canviar el nom de tots aquests enllassos !!

  • Època ibèrica
  • Època romana
  • Època musulmana
  • Època Edat Mitjana
  • Època Moderna
  • Època Contemporània

Encara que tu els facis des de Història del País Valencià, qualsevol hi pot enllassar des d'un altre lloc, o trobar-ho amb una cerca, o amb el google... Cal que els noms dels articles facin referencia a País Valencià !!!

Xevi 22:09 19 gen, 2004 (UTC)

no seria millor utilitzar País Valencià, en lloc de PV ? Fora de context, Època Moderna del PV no es del tot evident. Es tendeix a posar sempre el nom complet en els titols. I a Edat Mitjana no cal posar-hi Època a davant.


Per què no posar-hi un resum de cada títol

Plàcid Pérez Bru 19:20 20 gen, 2004 (UTC)


He vist que el Segle d'Or està a l'Edat Moderna. No seria més adient ficar-lo a l'Edat Mitjana? De fet a l'article Edat Mitjana al País Valencià s'hi parla del Segle d'Or.

D'altra banda, he vist que hi ha els links: Història Antiga del País Valencià i Època musulmana al País Valencià, que no apunten a res. L'article Edat Mitjana al País Valencià ja parla de l'època musulmana, cal fer altre article sobre aquesta època? Makinal 15:10 2 gen, 2005 (UTC)


Font interessant sobre Història del P.V. i sobre efemèrides[modifica]

Encara que hi ha coses que són particulars de Bocairent, moltes en són generals de tot el P.V. http://www.ua.es/personal/fvb/donsoc-sXII-sXIII.html http://www.ua.es/personal/fvb/donsoc-sXIV-sXV.html etc. Ixes notes estan tretes de: http://usuarios.lycos.es/jmonerris/cronica/

--Arnadí 09:22 12 abr, 2005 (UTC)