Discussió:Jean-Baptiste Lamarck

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Algunes de les dates que he trobat a una font que he considerat molt fiable (Pietro Corsi, a http://www.lamarck.cnrs.fr/) no coincideixen amb les d'altres entrades a la viquipèdia. Per exemple, segons http://www.lamarck.cnrs.fr/, Lamarck va morir el 18 de desembre i no el 28 de desembre, que és la data que consta a les entrades en francès, en castellà i en anglès. També difereixen dates de publicacions... --Irene Pelegrí 16:25, 7 set 2006 (UTC)


seguint com estan la resta de persones hauria de situar-se a la categoria "biòlegs evolutius" substituint la categoria de "biòlegs" i no a "biologia_evolutiva"

Gràcies, ja he fet el canvi... --Irene Pelegrí 07:15, 8 set 2006 (UTC)

Reanomenament[modifica]

No acabo de veure gens clar aquest reanomenament. Normalment els articles duen el nom i cognoms de la persona sobre la qual tracta l'article i no només el cognom. --Manu bcn 07:20, 8 set 2006 (UTC)

El que hi hauria d'haver és una redirecció des de "Lamarck" cap al nom amb cognoms. 81.33.126.55 07:35, 8 set 2006 (UTC)
Sí, ja veig que s'hauria de fer així. Estic revisant altres biografies i veig que el nom de la pàgina és el nom del personatge. Però jo no sé com es fa la redirecció, la podeu fer? És important que la cerca "Lamarck" dugui a la seva biografia, que crec que hauria de ser l'article principal, no?

--Irene Pelegrí 08:58, 8 set 2006 (UTC)

Textos sobre Lamarck[modifica]

A Wikisource (http://fr.wikisource.org/wiki/Jean-Baptiste_de_Lamarck) hi ha el llibre "Filosofia zoològica" d'en Lamarck. Com ho he de fer per a posar la referència? A vikillibres encara no hi és i no sé com s'hi hauria de posar. --Irene Pelegrí 09:10, 8 set 2006 (UTC)