Vés al contingut

Discussió:Lògia Lautaro

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

El següent paràgraf s'ha eliminat de la traducció original ja que no s'han trobat referències que avalin la veracitat d'aquesta:

« Segons l'autor maçònic Albert Gallatin Mackey, la Lògia es compondria de dues càmeres: la maçoneria simbòlica o blava, que constava dels tres primers graus, i la maçoneria superior o vermella, composta dels graus 4° i 5°, Rosacruz i Kadosh, respectivament, d'acord a la terminologia maçònica. Aquesta càmera o secció va ser denominada per San Martín com a Gran Lògia de Buenos Aires, i va ser la que va actuar en política prescindint de la Lautaro, la qual no intervenia per res en les deliberacions d'aquella. Per tant, no es tractaria d'un, sinó dos organismes autònoms, tot i que guardaven una estreta relació entre si. »

L'autor Albert Gallatin Mackey (1807 - 1881) va escriure més de quaranta llibres, alguns d'ells es troben lliures a internet; No obstant, no he pogut trobar cap referència al que és comenta en el paràgraf anterior. De fet, Kadosh en alguns llocs s'associa al 18é grau, però no he trobat cap lloc on s'associi al cinqué grau com comenta el text original. No obstant, si algú troba referències que demostrin la veracitat del paràgraf, prego ho escrigui aquí amb la finalitat de tornar-ho a ficar al texte original.