Discussió:Llista de barris de Palma

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Si no se li afegeix dades adicionals, és un candidat a l'eliminació ja que no aporta res més al que ja aporten les categories. Llull · (vostè dirà) 10:21, 13 abr 2006 (UTC)

A veure, li anava a posar a quin districte pertany cada un. Una altra cosa per la qual veig que pot servir és per servir de guia respecte dels noms dels barris de Palma. Crec que aquesta llista amb article lalat és bastant "oficial". Alguns que ja estan creats amb l'article salat, per exemple: Son Serra-Sa Vileta, s'haurien de reanomenar. --Paucabot 10:28, 13 abr 2006 (UTC)
En tot cas hi hauria d'haver redireccions d'una forma cap a l'altra fins i tot en aquells casos que en la tradició oral tampoc hi hagi regit l'article salat. En les llistes de topònims, per cert, la forma habitual és llistar-los no per l'article sinó pel que ve després, amb la forma "Seu, la"; "Teulera, la"... Llull · (vostè dirà) 10:31, 13 abr 2006 (UTC)
D'acord amb les dues coses. Miraré d'anar fent les redireccions i miraré de reordenar alfabèticament la llista. --Paucabot 11:22, 14 abr 2006 (UTC)
Una altra cosa: quin criteri hi ha amb els Sants, el Sons, els Cas, els Can? Tampoc es tenen en compte a l'hora d'ordenar-los alfabèticament? --Paucabot 11:24, 14 abr 2006 (UTC)
Aquests sí que van al davant. Suposo que per criteri editorial en alguna o altra publicació deuen anar al darrere, però no és pas un criteri general que hàgim seguit per aquí. Llull · (vostè dirà) 11:34, 14 abr 2006 (UTC)

Ací venen les dades de població i superfície dels barris de Palma. Geògraf català · (parlem-ne)