Discussió:Microsoft

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Suposo que he ecrit algu bastant imparcial sobre aquesta Macro companyia. Es molt dificil de esser impartial. Ajudeu-me amb suggestions. Gracies. Arcadi

A mi em sembla bastant neutral[modifica]

No veig perquè aquest article és sospitós de no ser neutral. Si algú m'ho pot explicar...--Fèlix 18:44, 7 jun 2006 (UTC)

Enllaçar a Microsoft?[modifica]

He vist que hi ha un enllaç a la pàgina de Microsoft España. Em manifesto en contra d'aquest enllaç perquè podria atemptar contra la neutralitat de l'article ja que la visió que Microsoft pugui donar d'ella mateixa no pot ser imparcial. En cas d'optar per mantenir aquest enllaç crec que s'hauria d'afegir també algún enllaç a una pàgina crítica amb Microsoft.--Fèlix 01:09, 26 jun 2006 (UTC)

En un article sobre una empresa, donar un enllas cap a la propia empresa no pot ser considerat imparcial de cap manera ! (idem per partits politics, associacions, pag. personals, etc.) Obviament, ningu no espera que hagi de ser "neutral" d'acord amb els criteris de la viquipedia, pero per aixo es un enllas extern ! Si hi ha pagines "critiques" que siguin rellevants es poden enllassar, pero que hi hagi l'enllas cap a Microsoft no obliga necessariament a "compensar-ho" amb una pagina critica. Xevi 07:28, 26 jun 2006 (UTC)