Discussió:Moi... Lolita

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Però a veure, el nom del single és Moi... Lolita, no? llavors l'article hauria de ser Moi... Lolita i no Alizée - Moi... Lolita, que no és un títol d'article adequat. No posem un article "Martorell - Tirant lo Blanc". Cal reanomenar-lo!  Oersted 8-05-2006 19:21 (parlem) 

Ja esta redirigit. A part d'aixo, em semblaria millor fusionar aquest article amb el del disc. Millor tenir un article llarguet que no un reguitzell d'articles d'un paragraf amb poques possibilitats d'ampliacio. Xevi 21:41, 8 mai 2006 (UTC)
Efectivament, això només és una còpia, amb àdhuc les mateixes faltes, d'un fragment de l'artice Alizée. No sé si val la pena tenir dues vegades exactament el mateix...--Xtv (que dius que què?) 17:23, 9 mai 2006 (UTC)

Moi... Lolita[modifica]

Crec que mereix un article, per exemple en la wikipedia anglesa n'hi ha un i amb menys informació, també és important perquè fou la cançó que la portà a la popularitat.

Pero potser estic equivocat, i si sou tants els que penseu que no ho mereix, porser deuríem fer una votació per veure què pensa la resta, no ho trobeu? Segurament teniu raó pero...

Suricata 18:39, 10 mai 2006 (UTC)

Home, no crec que calgui fer votacions sistematicament per coses d'aquestes - no acabariem mai. De fet no crec que tingui una gran importancia si fusionem l'article o no, pero es important el que diu Xtv: l'article no aporta cap dada que no estigui ja a "Alizee", i es dificil que s'hi pugui afegir gaire res mes, p.t. em sembla mes apropiat esborrar el text i redirigir cap a l'altre article. Xevi 22:23, 10 mai 2006 (UTC)
Estic d'acord amb Xevi. --Nevenka 22:35, 10 mai 2006 (UTC)

alizé[modifica]

Crec que s'hauria de fusionar aquest article, com demanen, però què hi fa la lletra aquí? És el seu lloc? No seria a viquitexts? --barcelona 11:17, 9 maig 2007 (CEST)[respon]