Vés al contingut

Discussió:Museu d'art asiàtic (San Francisco)

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Comentari viquiprojecte[modifica]

M'ha agradat molt com està redactat, i que hi hagi tants números concrets, i anys, a part de totes les referències que hi han marcades. A més, que hi hagi un apartat de "col·lecció" i que estigui dividit per seccions i pisos, ajuda al lector a entendre d'una manera més clara i millor com aquest museu està estructurat.

Per últim, trobo molt interessant que hi hagi afegit la part d'exposicions i de conservació i publicacions. Potser ajudaria una mica més tenir alguna referència fotogràfica, però pel demés m'ha semblat un article molt ben fet.

(Comentat per Núria Aymamí Expósito) Nuriaaymami (disc.) 18:36, 23 maig 2024 (CEST)[respon]

COMENTARI VIQUIPROJECTE[modifica]

La redacció i informació inclosa em sembla d'allò més encertat. En l'àmbit d'estructura només podria destacar la mancança d'imatges.

On he vist més errades ha estat en la ortografia. Algunes faltes eren com "EE.UU", quan en català és correcte "EUA", però en la seva majoria eren accents mal col·locats ("sino" és o "sinó" o "si no"), vídeo també porta accent... I després hi ha faltes d'escriptura com "contemporanees", que s'escriu "contemporànies".

Recomano així, simplement repassar les faltes d'ortografia i adequació (copiant el text al corrector del Softcatalà podràs corregir el necessari molt fàcilment).

Gemma Moya Gemmux (disc.) 21:04, 24 maig 2024 (CEST)[respon]