Vés al contingut

Discussió:Pere Culell i Oliveras

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Benvolguts, soc l'autor d'aquest article i voldria saber en quin punt no respecta la neutralitat del punt de vista. me l'he llegit una vegada i una altra i crec que tota la informació que s'hi dona és neutre. Demano, si us plau, que se'm digui què s'hauria de modificar, o quina forma s'hauria de donar a aquest article, perquè respecti la neutralitat del punt de vista. Estic disposat a fer les modificacions que facin falta. I en cas que, com m'imagino, no hi hagi res a dir, sol·licito que sigui retirat aquest text que apareix, ja que pot induir a confusió a molts lectors no iniciats en la Viquipèdia.

Pel que fa a la notabilitat, m'he llegit atentament els criteris de la Viquipèdia i puc dir que en compleix molts. No tots, naturalment, però puc aportar totes les referències que facin falta.

També és cert que hi ha un criteri exprés per a personatges polítics: "Personatges polítics amb càrrecs internacionals, estatals o nacionals de primera línia", aquest no seria el cas, naturalment; i "Personatges destacats de política local que han rebut (o reben) destacada cobertura mediàtica.". En aquest cas, només cal fer una cerca a Google per adonar-se que Pere Culell ha rebut una cobertura raonable no només a mitjans locals (Regió7, El Pou de la Gallina, ManresaInfo.com, etc.) sinó també nacionals (TV3, La Vanguardia, El Periódico, etc.).

A més, en aquest cas, per la part científica, es pot fer "La prova del catedràtic", també inclosa dins dels criteris de la Viquipèdia, segons els quals "si la persona és més coneguda i té més publicacions que un titular o catedràtic universitari mitjà, pot incloure's a la Viquipèdia i, de fet, hi hauria de ser". Està clar que aquest també seria el cas.

Finalment, també he trobat el criteri de la "Prova dels cercadors" segons el qual "una cerca a Internet produeix un nombre alt de citacions diferents en cercar sobre aquest individu a diferents cercadors, com Google ([1]), Alexa ([2]), Yahoo! ([3]) o altres d'importants".

És per tot això que sol·licito, també, que sigui retirada la nota i el procés d'eliminació per notablitat.