Discussió:Política d'Espanya

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
  • No seria més correcte, d'acord amb el texte exposat "Poders del Regne d'Espanya", "Sistema polític del Regne d'Espanya" o alguna cosa semblant? O tens previst extendre't més?--Panotxa 05:32, 16 ag 2006 (UTC)
Et refereixes al títol de l'article? He copiat l'estàndard de la resta de les viquis: en:Politics of Spain, fr:Politique de l'Espagne, es:Política de España o en:Politics of the United States, fr:Politique des États-Unis, es:Política de los Estados Unidos... --Alonso 18:45, 16 ag 2006 (UTC)
La diferència és que en els articles que menciones hi ha una descripció (més o menys extensa) dels canvis de partits i presidents que hi ha hagut, resultats de les eleccions, referendums i reformes cosntitucionals, i principals accions legislatives. Incloent aquest apartat s'acostaria més a l'estàndard que comentes--Panotxa 12:45, 17 ag 2006 (UTC)
No veig quin és el problema amb el títol actual amb el contingut actual. Pots verificar els altres enllaços a altres llengües que no he esmentat, sobretot d'aquelles que, com l'article català, són nous i només un usuari hi ha col·laborat. Però, l'article no és estàtic, jo, tu, o qualsevol altre usuari el pot estendre més. Si vols, pots afegir-hi l'apartat que esmentes. Quan tingui més informació i temps, m'estendré més. --Alonso 18:59, 17 ag 2006 (UTC)
La veritat és que el desenvolupament dels temes relacionats amb la història de la Corona d'Aragó i de la Segona Guerra Mundial m'absorbeixen bastant, però gràcies per la oferta, tot i que no m'interessi gens el tema proposat, igual l'extenc una mica en la línia que he comentat.--Panotxa 23:08, 17 ag 2006 (UTC)
Què et (us) sembla "Política i govern d'Espanya" com a títol de l'article? (I com a estàndard: Política i govern de Mèxic, Política i govern dels Estats Units...)? --Alonso 00:48, 23 ag 2006 (UTC)
Jo el deixaria, per mantenir els estàndards de les altres wikis.