Vés al contingut

Discussió:Procrastinació

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Com es crea/modifica una "Plantilla"?[modifica]

En aquest cas he copiat una part de la definició anglesa la qual tenia una referència sense número de pàgina. A la viquipèdia anglesa hi ha la plantilla:Page_needed i en Català no sé si existeix l'equivalent, o com es diu.
Tampoc sé com es diu "Plantilla" amb anglès, per poder-ne veure el contigut.--Domènec72 (disc.) 19:28, 5 nov 2012 (CET)[respon]

Justificació per dolor o malaltía[modifica]

Dintre de la secció "Les reaccions a l'enderreriment" o altre lloc a l'article caldría fer saver la relació de la procrastinació amb el dolor? Si es tingués la baixa per malaltia no és procrastinació? Tinc porblemes per tenri un usuari no aconsegueixo tenir una sessió oberta. Crea curiositat el fet de dolor com justificació per no fer quelcom.

Procrastinació NO EXISTEIX[modifica]

Hola, segons l'IEC, el mot procrastinar no existeix. Per tant crec que l'entrada hauria de fer referència a un altre mot; ja que en català "procrastinar" no es correcte.

Tens tota la raó. Llàstima que no hagis signat. En aquesta entrada hi tenim dos conflictes:

  1. El mot en sí no és acceptat en català. Màxim hi trobem el que diu https://aplicacions.llengua.gencat.cat/llc/AppJava/index.html?action=Principal&method=detall&input_cercar=procrastinar&numPagina=1&database=FITXES_PUB&idFont=13519&idHit=13519&tipusFont=Fitxes+de+l%27Optimot&numeroResultat=1&databases_avansada=&categories_avansada=&clickLink=detall&titol=%C9s+correcte+%3Cem%3Eprocrastinar%3C%2Fem%3E+en+catal%E0%3F&tematica=&tipusCerca=cerca.fitxes:
  2. I justament, perquè el mot en català no és acceptat, en trobem que acabem fent una entrada bàsicament castellana a la viquipèdia. I aquest, apreciats viquipedistes, no és el sentit de la nostra feina!!! I aquest 'fenònem' el trobem lamentablement en moltes altres entrades.

Ara, com caldria que procedíssim? Alguna decisió hem de prendre, no podem "deixar-ho per a més endavant"!!

--Anna de cal Prat (disc.) 11:30, 25 nov 2021 (CET)[respon]

Perdoneu. L'enllaç no ha funcionat. A veure ara:
https://aplicacions.llengua.gencat.cat/llc/AppJava/index.html?action=Principal&method=detall&input_cercar=procrastinar&numPagina=1&database=FITXES_PUB&idFont=13519&idHit=13519&tipusFont=Fitxes+de+l%27Optimot&numeroResultat=1&databases_avansada=&categories_avansada=&clickLink=detall&titol=%C9s+correcte+%3Cem%3Eprocrastinar%3C%2Fem%3E+en+catal%E0%3F&tematica=&tipusCerca=cerca.fitxes Anna de cal Prat (disc.) 11:31, 25 nov 2021 (CET)[respon]