Discussió:Raquetbol

De Viquipèdia
Salta a la navegació Salta a la cerca

Tenia pensat afegir l'enllaç extern de la Federació Europea de Raquetbol. Què et sembla?

A més a més, que podriem crear una secció de "Vegeu" per posar articles com: Federació Catalana d'Esquaix i Raquetbol (FCS), Selecció Catalana de Raquetbol i Federació Europea de Raquetbol? Ja se que els articles no estan creats encara però crec que donarien consistència a l'article de Raquetbol. Si no hi ha cap inconvenient, ho puc fer jo, sinó fes-ho tu mateix/a.

També podriem escriure quelcom a l'apartat d'Historia sobre el I Campionat de Raquetbol de Catalunya [1].

Jove 14:34, 21 des 2006 (CET)

Em sembla perfecte tot el que dius. De fet l'article estava a mig fer i pensava incloure moltes de les coses que proposes. De manera que si vols tu pots encarregar-te de tot això que has dit i jo continuaré amb altres parts de l'article. --Puigalder 14:54, 21 des 2006 (CET)
Entesos. Tot i així, per no anul·lar-te la feina que ja has fet, m'estimo més que pengis l'esborrany d'article que havies iniciat quan et vagi bé i jo afegiré els canvis consensuats.--Jove 15:27, 21 des 2006 (CET)
He inclòs algunes coses més i de moment ho deixo així, de manera que afegeix el que et sembli. Queda pendent el tema del reglament per qui ho vulgui fer.--Puigalder 14:56, 22 des 2006 (CET)