Discussió:Sé lo que hicisteis...

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

El text de sota, que he esborrat de l'article, no hi ha per on agafar-lo. Esta escrit en "catanyol", tot ell parla de coses anecdotiques i ben poc rellevants, i es ple de comentaris subjectius. Xevi 21:36, 4 maig 2007 (CEST)[respon]



Col·laboradors (i les seves seccions)[modifica]

Ángel Martín: El seu paper és del "home entenimentat" del programa. La seva secció és la de més èxit. Consisteix en Ángel mostrant i comentant cínicament imatges d'altres programes del cor, subratllant els aspectes que considera més absurds. L'única cosa que exaspera a Àngel més que els programes del cor són les bogeries que constantment realitza la seva "cap" Patrícia, fins al punt que alguna vegada arriba a preguntar-se "Per què no li faria cas a la meva mare i estudiaria?

  • Pilar Rubio: La reportera del programa, encarregada d'obtenir declaracions dels famosos en gal·les, festes i altres esdeveniments. La seva personalitat és molt semblant a la de Patricia (encara que més explosiva), el que fa que es duguin estupendament. Sovint sol irrompre en la secció d'Àngel per a donar suport a Patricia en algun dels seus disbarats, amb la consegüent desesperació d'aquest últim.
  • Pepe Macías: Col·laborador ocasional. Encarregat de "investigar" fenòmens relacionats amb els programes del cor, per exemple com funciona el polígraf o com afecten els programes del cor els nens. I ara en el SÉ LO QUE HICISTEIS...fa de coresponsal de les notícies del cor internacionals.

altres seccions[modifica]

  • "El quiesco": Patricia repassa a les portades de les revistes de cor incloent el de la (fictícia) revista del programa.
  • "exclusivas": Supuestas exclusivas, que son en realidad sketches en los que intervienen dobles de famosos (Julián Muñoz, David Beckham, Isabel II, etc.) en situaciones disparatadas.
  • "cosas que nunca te dije": Consells irònics recomanats per algun famós.
  • "Famosos en la red": Mostren les coses que es poden veure d'alguns famosos en Internet.
  • "La pantalla rosa: Dibuixos animats per ordinador, que imiten a diferents persones famoses.
  • "La pregunta de la semana": La millor pregunta realitzada per un col·laborador d'un programa.
  • "Citas Célebres": Frase realitzada per algun col·laborador o famós.