Vés al contingut

Discussió:Servei web

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
(S'ha redirigit des de: Discussió:Serveis web)

Per què no Servei web?

Abans de decidir-me si traduir-ho o no m'he mirat que fan altres idiomes. I el cert és que hi ha més idiomes que no ho tradueixen que no pas que ho tradueixen. A més la gent possiblement interressada en aquest article serà gent amb un cert perfil tècnic i que els sonarà estrany parlar de serveis web. I també hi ha altres pàgines a la viquipèdia a on no s'ha traduït, per exemple TCP... en català seria PCT ;-) Però ningú sabria de que estem parlant... De totes maneres podriem fer una redirecció... però no se com es fan, quan tingui un moment m'ho miro.

Necessaris tots el enllaços? Aquí et dono la raó... he copiat els de la versió anglessa i segurament no calen tants... millor qualitat que quantitat. Així que quan pugui miraré de fer una selecció o buscar-ne de millors. JorDeu (parlem-ne) 15:50, 27 mai 2006 (UTC)


Per què no Servei web?

Són necessaris tots els enllaços externs? Si m'els haig de mirar tots ens podem estalviar l'article. S'hauria d'explicar una mica quina és la funció de cada enllaç, s'ha utilitzat com a referència? és per ampliar informació sobre el mateix o sobre alguna part? són en català? --VRiullop (parlem-ne) 13:25, 27 mai 2006 (UTC)

La redireccio ja l'he feta. De totes maneres "serveis web" em sembla mes logic per una enciclopdedia en catala. Dubto que cap tecnic tingui problemes per entendre que vol dir. Xevi 15:36, 27 mai 2006 (UTC)
No és que tinguem problemes per a entendre "serveis web". És que els que ens hi dediquem és com els diem. --83.32.69.90 21:33, 27 mai 2006 (UTC)
Per què és "servei webs", amb "s" al final? rf 13:59, 4 jun 2006 (UTC)
Per què volia eliminar la redirecció Servei Web, però no he pogut... algú sap com eliminar la redirecció, posar-hi aquesta pàgina i després fer la redirecció de Web Service cap a Servei Web ??? jo no me'n surto... Gràcies! JorDeu 14:05, 4 jun 2006 (UTC)
He estat preguntant gent del món dels serveis web, i mirant si la gent feia ús del mot servei web o bé del web service. I el resultat de les meves indagacions ha estat un empat. Així que he decidit posar la versió catalana del nom. També he eliminat la col·lecció d'enllaços a pàgines angleses i procuraré posar-ne de catalanes.