Vés al contingut

Discussió:Severn Cullis-Suzuki

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Hola, bones! No sé gaire com funciona això de la discussió, però tinc un parell de dubtes.


He vist dos avisos a la pàgina que he creat que parla de moure-la a Viquitexts o a Viquidites. No tinc ni idea què és això ni n'havia sentit a parlar mai.


Em sembla molt bé afegir a aquestes dues pagines la informació que calgui, si s'escauen, però penso que no ha de perquè suposar la desaparició de l'original aquí.

Diu que "Si la pàgina es pot escriure de nou com un article enciclopèdic, traieu aquest avís." però no sé com ho hauria de fer. A què es refereix exactament.

No pot haver transcripcions a la Viquipèdia?


Gràcies per la informació!

--Domènec72 (discussió) 23:21, 19 gen 2009 (CET)[respon]


He provat l'enllaç d'Importació que hi ha als avisos però no em deixa fer-ho.

He copiat manualment la transcripció als viquitexts, on em sembla molt lògic que hi siguin.

Al viquidites no li veig tant. Algun consell?

--Domènec72 (discussió) 13:17, 21 gen 2009 (CET)[respon]

Hola Domènec72. Ara treurè el text perquè ja es troba a Viquitexts. La funció d'importació està restringida als administradors de Viquitexts i ens permet copiar una pàgina de Viquipèdia conservant l'historial. Viquitexts és un repositori de texts en domini públic i sense copyright, mentre que Viquipèdia és una enciclopèdia (també basada en recursos lliures). I Viquidites és per a dites, frases i semblants. Els tres són projectes germans, de la Fundació Wikimedia. A reveure! -Aleator (disc.) 18:14, 22 feb 2009 (CET)[respon]