Discussió:Tecnologia

De Viquipèdia
Dreceres ràpides: navegació, cerca

Definició[modifica el codi]

Crec que la definicó actual que consta no és correcte per a introduir el tema. Crec que seria mes correcte: ...és el conjunt de coneixements tècnics, científicament organitzats, que permeten adaptar-nos al medi, així com satisfer les nostres necessitats. Espero la vosta opinió. --Eabadal (disc.) 19:04, 22 feb 2010 (CET)


Penso que cal una revisió completa d'aquest tema. Algú ha traduït l'antic article homònim castellà, ara semiprotegit, article que trobo molt negatiu: no explica que és tecnologia,sinó diu que no és, comparant-la amb ciència i tècnica a base de quadres (que a més a més crec que estan subjectes a drets d'autor ja que em sembla que estan copiats d'un llibre, i que en les darreres revisions de l'article espanyol s'han tret). L'article anglés és molt més positiu i útil, i a poc a poc l'aniré traduint i anirà reemplaçant al vell. Si algú s'apunta a la traducció ... benvingut! --Jorts 04:08, 18 nov 2007 (CET)

La veritat és que l'article a la versió espanyola ha millorat molt. De fet podríem agafar conceptes tant de la versió espanyola com de l'anglesa. Per exemple la pròpia definició de Tecnologia i la seva incorporació a l'educació han millorat moltíssim a la versió espanyola de l'article. --Jorts 11:13, 18 nov 2007 (CET)