Vés al contingut

Discussió:Xavi Metralla

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

A Viquipèdia:Allò que la Viquipèdia no és hi diu No utilitzeu la Viquipèdia per fer articles de vosaltres mateixos, o per posar-hi enllaços externs "propagandístics" (comercials o no)., per tant s'ha trencat la norma i s'ha d'esborrar. A més, fer discs hui no té mèrit. qualsevol a qualsevol lloc sense capital.

Si ningú no diu el contrari (de manera justificada clarament), trec el cartell de fora. Considere que aquest no és un article propagandístic, ni d'ell mateix (no crec que el Sr. Metralla, hagi escrit aquest article). Ens agrade o no, Metralla és un músic amb bastants seguidors i no veig perquè no ha de tenir un article en la wikipedia (i més sent un músic català). --Makinal 16:54, 14 des 2005 (UTC)

makina[modifica]

Sí, traieu el cartell de fora. Crec que no hauria d'¡estar a la categoria de música electrònica, però, sinó fer una categoria més específica (dance, makina o com vulgueu) quan hi hagi més articles sobre aquests temes. Insisteixo: estan demanats a la pàgina corresponent. --barcelona 10:50, 26 des 2005 (UTC)