Vés al contingut

Discussió:Xavi Ristol i Orriols

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Xavier Ristol Orriols (Sabadell, 1978) és artista visual català. És llicenciat en Belles Arts i va obtenir el DEA en el doctorat Art en l'era digital. Creació intermèdia per la Universitat de Barcelona (2007).

És professor de la Universitat de Barcelona. Ha estat premiat en diverses convocatories i ha rebut ajuts a la producció com la beca del Concel Nacional de la Cultura i les Arts- CoNCA per a la recerca i la creció en àmbits artístics i del pensament, la beca de creació artística de la Fundació Guach-Coranty o l'ajud a la producció BCN Producció (La Capella) de l'Ajuntament de Barcelona, entre d'altres. Premiat amb la Biennal d'Art Ciutat de Valls (F.G.C) 2012, la BIAM 2011 (Biennal d'Amposta) centre d'art LO PATI o el Premi de pintura internacional Guach coranty 2018 [1], Centre d'Art Tecla sala.

Ha participat en exposicións col·lectives com La Qüestió del Paradigma. Genealogies de l'emergència en l'art contemporani a Catalunya, Centre d'art la Panera o 2 galeristes, 299 artistes...(Estrany - De la Mota, Barcelona, 2012-2013) i ha fet exposicions individuals en el marc de BCN Producció la Capella, entre d'altres.

Ha participat a Sabadell Obert, projecte de residències de treball i d’exposició endegat per la NauEstruch de L'Estruch i el Museu d'Art de Sabadell l’any 2012, específicament orientat al foment del teixit artístic sabadellenc.

Enllaços externs: Lloc web oficial http://www.xaviristol.net/