Equip Terminal de Dades

De Viquipèdia
(S'ha redirigit des de: ETD)
Jump to navigation Jump to search

ETD és un Equip Terminal de Dades. Es considera ETD qualsevol equip informàtic, sigui receptor o emissor final de dades.

Si només processa les dades i les envia sense modificar o a un tercer seria un ETCD (per exemple un mòdem).

També denominat Equip Terminal de Dades.[Cal aclariment] Costat d'una interfície que representa a l'usuari dels serveis de comunicació de dades en una norma com RS232C o X.25. Els ETD són generalment ordinadors o terminals d'ordinador.

L'equip terminal de dades' o ETD (DTE, Data Terminal Equipment) és un component del circuit de dades que fa de font o destí de la informació. Pot ser un terminal, una impressora o també un potent ordinador. La característica que defineix un ETD no és l'eficiència ni la potència de càlcul, sinó la funció que realitza: ser origen o destí en una comunicació. Un ETD font normalment conté la informació emmagatzemada en un dispositiu de memòria principal permanent (que es modifica sense un flux electrònic continu), l'ETD destinació rep una informació o dades de manera directa o indirecta, sense alterar el contingut de la informació durant el procés.