El fantasma de Gaudí

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Infotaula de llibreEl fantasma de Gaudí
Tipuscòmic Modifica el valor a Wikidata
Fitxa
Llenguacatalà i castellà Modifica el valor a Wikidata
Publicació2015 Modifica el valor a Wikidata
Jesús Alonso Iglesias i El Torres recollint el Premi a la Millor Obra per El fantasma de Gaudí.

El fantasma de Gaudí, (traduït en català com Els fantasmes de Gaudí) és un còmic realitzat pel guionista El Torres i pel dibuixant Jesús Alonso Iglesias. Va ser publicat per l'editorial Dibbuks el 2015.[1] L'obra va guanyar en la categoria de Millor obra d'autor espanyol al 34è Saló del Còmic de Barcelona.[2]

Sinopsi[modifica]

L'Antonia, una senzilla caixera de supermercat, salva un home gran de ser atropellat. Aquest simple acte desencadenarà una sèrie de terribles esdeveniments. En els principals edificis construïts per Antoni Gaudí a la ciutat de Barcelona apareixen cadàvers amb unes mutilacions esfereïdores. La polícia es troba en un carreró sense sortida, i l'Antonia assegura una vegada i una altra que ha vist el fantasma d'en Gaudí.[3]

Referències[modifica]

  1. «'El fantasma de Gaudí', thriller modernista en Barcelona» (en castellà). Papel en blanco, 15-07-2015. Arxivat de l'original el 2015-09-23. [Consulta: 2 maig 2016].
  2. «Los premios del Salón del Cómic ya tienen finalistas. Entre los nominados a mejor obra de autor español figuran premios nacionales como Paco Roca, Zapico, Díaz Canales y Santiago García». El Periódico [Barcelona], 8 [Consulta: 2 maig 2016].
  3. Gomez, Victor. «'El fantasma de Gaudí' planea sobre un inquietante thriller» (en castellà). RTVE.es, 07-09-2016. [Consulta: 2 maig 2015].