Noè Rivas i Cabado: diferència entre les revisions

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Contingut suprimit Contingut afegit
A favor
Línia 8: Línia 8:
[[Categoria:Cantants catalans]]
[[Categoria:Cantants catalans]]
[[Categoria:Cantants en català]]
[[Categoria:Cantants en català]]

Noè Rivas (Sants (Barcelona), 1960) és músic, intèrpret, pedagog i animador infantil. Hom el considera l'hereu d'en Xesco Boix, amb el qual col·laborà tant formant part dels "Cins Dits d'Una Mà" com amb gravacions com: "1,2,3 ... salta pagés", "Caga Tió" i "Som de Pas", així com en el llibre "Cinc Dits d'Una Mà".
Ha publicat i participat en desenes de gravacions musicals i llibres de temàtica infantil. Des del 1977 viatja arreu del país amb els seus espectacles dirigits principalment a la mainada. L'any 2005 revé el premi ARC al millor espectacle per a públic familiar.
Actualment, a part de continuar la seva trajectoria en solitari, forma part d'experiències musicals tan reeixides com: Magari Trio, Quartetto de Tres i els Bandafesta.

Revisió del 10:23, 28 maig 2006

Plantilla:Fora

Noè Rivas (Sants (Barcelona), 1960) és músic, intèrpret, pedagog i animador infantil. Hom el considera l'hereu d'en Xesco Boix, amb el qual col·laborà. Ha publicat i participat en desenes de gravacions musicals i llibres de temàtica infantil. Des del 1977 viatja arreu del país amb els seus espectacles dirigits principalment a la mainada. L'any 2005 revé el premi ARC al millor espectacle per a públic familiar.

Enllaços externs

Noè Rivas (Sants (Barcelona), 1960) és músic, intèrpret, pedagog i animador infantil. Hom el considera l'hereu d'en Xesco Boix, amb el qual col·laborà tant formant part dels "Cins Dits d'Una Mà" com amb gravacions com: "1,2,3 ... salta pagés", "Caga Tió" i "Som de Pas", així com en el llibre "Cinc Dits d'Una Mà". Ha publicat i participat en desenes de gravacions musicals i llibres de temàtica infantil. Des del 1977 viatja arreu del país amb els seus espectacles dirigits principalment a la mainada. L'any 2005 revé el premi ARC al millor espectacle per a públic familiar. Actualment, a part de continuar la seva trajectoria en solitari, forma part d'experiències musicals tan reeixides com: Magari Trio, Quartetto de Tres i els Bandafesta.