Kharaj: diferència entre les revisions

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Contingut suprimit Contingut afegit
mCap resum de modificació
mCap resum de modificació
Línia 1: Línia 1:
El '''''kharaj''''' (derivat del [[grec]] karakia a través del [[siríac]], però incorporat pels [[àrab]]s a la seva arrel kh.r.j) fou el nom inicial donat al [[Pròxim Orient]] a l'impost en general. Més endavant fou aplicat a alguns impostos particulars. En general el nom de ''kharaj'' es va donar als impostos sobre la propietat immobiliària, especialment sobre la [[terra]].
El '''''kharaj''''' (derivat del [[grec]] karakia a través del [[siríac]], però incorporat a l'[[àrab]] a la seva arrel ''kh.r.j'') fou el nom inicial donat al [[Pròxim Orient]] a l'impost en general. Més endavant fou aplicat a alguns impostos particulars. En general el nom de ''kharaj'' es va donar als impostos sobre la propietat immobiliària, especialment sobre la [[terra]].


==Referència==
==Referència==

Revisió del 15:13, 21 març 2010

El kharaj (derivat del grec karakia a través del siríac, però incorporat a l'àrab a la seva arrel kh.r.j) fou el nom inicial donat al Pròxim Orient a l'impost en general. Més endavant fou aplicat a alguns impostos particulars. En general el nom de kharaj es va donar als impostos sobre la propietat immobiliària, especialment sobre la terra.

Referència

Enciclopèdia de l'Islam, IV, pàgines 1062 a 1087