Vés al contingut

Tots els registres públics

Presentació combinada de tots els registres disponibles de Viquipèdia. Podeu reduir l'extensió seleccionant el tipus de registre, el nom d'usuari realitzador (distingeix entre majúscules i minúscules), o la pàgina objectiu (també en distingeix).

Registres
  • 13:07, 26 jul 2024 Ballspopularsvilanova discussió contribucions va crear la pàgina Agrupació de Balls Populars de Vilanova i la Geltrú (Pàgina nova, amb el contingut: «== Agrupació de Balls Populars de Vilanova i la Geltrú == L'''Agrupació de Balls Populars de Vilanova i la Geltrú''' és una entitat cultural dedicada a la preservació, recuperació i promoció de les danses i manifestacions folklòriques tradicionals de Vilanova i la Geltrú. Aquesta agrupació és una de les més actives i representatives de la ciutat, participant de manera destacada en les festes i esdeveniments culturals locals. === Història...».)
  • 12:25, 26 jul 2024 Ballspopularsvilanova discussió contribucions va crear la pàgina Ball de panderos (Pàgina nova, amb el contingut: «== Ball de Panderos de Vilanova i la Geltrú == El '''Ball de Panderos de Vilanova i la Geltrú''' és una manifestació de dansa tradicional catalana, caracteritzada per l'ús de panderos com a instruments principals durant la seva execució. Aquesta dansa forma part del patrimoni cultural de Vilanova i la Geltrú i és una de les activitats destacades durant la Festa Major de la ciutat. === Història === El Ball de Panderos de Vilanova i la Geltrú...».)
  • 12:11, 26 jul 2024 Ballspopularsvilanova discussió contribucions va crear la pàgina Ball de diables petits i mitjans (Pàgina nova, amb el contingut: «== Ball de diables petits i mitjans de Vilanova i la Geltrú == El '''Ball de diables petits i mitjans de Vilanova i la Geltrú''' és una colla de diables infantil i juvenil de l''''Agrupació de Balls Populars de Vilanova i la Geltrú''', creada per fomentar la participació dels joves en aquesta emblemàtica manifestació cultural. === Història === A Vilanova i la Geltrú ja es té coneixement dels diables a l’any 1710, en una referència a cinc...».)
  • 11:52, 26 jul 2024 El compte d'usuari Ballspopularsvilanova discussió contribucions ha estat creat