Vés al contingut

Tots els registres públics

Presentació combinada de tots els registres disponibles de Viquipèdia. Podeu reduir l'extensió seleccionant el tipus de registre, el nom d'usuari realitzador (distingeix entre majúscules i minúscules), o la pàgina objectiu (també en distingeix).

Registres
  • 13:39, 23 des 2021 Pep Puey discussió contribucions va crear la pàgina Discussió:Enrique Ramón Morris de Olea (Pàgina nova, amb el contingut: «Als germans Morris mai se'ls va conèixer com Morris I, Morris II i Morris III, a les alineacions sempre apareixen amb el cognom o amb la inicial (de vegades equivocada) i el cognoms. Els números romans són un invent posterior. La mare de Samuel, August, Mary Carmen, Henry, Francis i Adela no era basca (Maria del Socorro De Olea Maraver), era de Motril, encara que algunes publicacions diuen que era nascuda a Filipines. En tot cas la seva ascendència e...».)
  • 13:32, 23 des 2021 Pep Puey discussió contribucions va crear la pàgina Discussió:Samuel Alfredo Morris de Olea (Pàgina nova, amb el contingut: «Als germans Morris mai se'ls va conèixer com Morris I, Morris II i Morris III, a les alineacions sempre apareixen amb el cognom o amb la inicial (de vegades equivocada) i el cognoms. Els números romans són un invent posterior. La mare de Samuel, August, Mary Carmen, Henry, Francis i Adela no era basca (Maria del Socorro De Olea Maraver), era de Motril, encara que algune spublicacions diuen que era nascuda a Filipines. En tot cas la seva ascendència e...».)
  • 13:22, 23 des 2021 Pep Puey discussió contribucions va crear la pàgina Discussió:Miguel Samuel Morris Yrisarry (Pàgina nova, amb el contingut: «Als Morris mai se'ls va anomenar pels números romans I, II i III. A les publicacions de l'època sempre apareixen com Morris o amb la inicial (de vegades equivocada) i després Morris. Els números I, II i III és un invent posterior. A Miguel Samuel Morris mai se'l va conèixer com Samuel Junior. A pràcticament totes les publicacions apareix com J. Morris. De petit i per causa desconeguda se l'anomenava Johnny (escrit al darrera d'una fotografia de 18...».)
  • 10:38, 25 nov 2017 El compte d'usuari Pep Puey discussió contribucions ha estat creat