Vés al contingut

Tots els registres públics

Presentació combinada de tots els registres disponibles de Viquipèdia. Podeu reduir l'extensió seleccionant el tipus de registre, el nom d'usuari realitzador (distingeix entre majúscules i minúscules), o la pàgina objectiu (també en distingeix).

Registres
  • 21:13, 24 feb 2022 Womeninart discussió contribucions va crear la pàgina Usuari:Womeninart/proves (Pàgina nova, amb el contingut: «==EL JARDÍ DE LES FLORS OBLIDADES == === Justificació === El projecte "El jardín de les flor oblidades" és una recerca innovadora que pretén conscienciar sobre la igualtat de gènere, mitjançant una activitat curricular transformadora. Aquest projecte te com repte donar visibilitat a figures artístiques femenines del àrea mediterrània, nascudes des de l'antiguitat fins al 1945, de diferents àmbits de l'art: pintura, escultura, gravat, disseny,...».)
  • 11:06, 6 maig 2021 Womeninart discussió contribucions va crear la pàgina Usuari:Womeninart (Pàgina nova, amb el contingut: «Hola, sóc nova per aquí i estic creant articles sobre dones artistes, poc visibilitzades al llarg de la història de l'art. Espero poder aportar alguna cosa...».)
  • 08:30, 20 març 2021 El compte d'usuari Womeninart discussió contribucions ha estat creat