Vés al contingut

Fitxer:ACU logo.png

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

ACU_logo.png(178 × 100 píxels, mida del fitxer: 8 Ko, tipus MIME: image/png)

Resum

[modifica]
(ajuda) Justificació d'exempció de material no lliure
Descripció

Logotip de l'ACU

Origen

http://www.acu.org.uk/

Data de l'obra

7.7.2010

Llicència
Autor/titular dels drets

ACU

Substituïble per una de lliure

Com que és un logo les obres derivades no són lliures. Qualsevol altre alternativa no serviria pel propòsit de representar a l'entitat.

Resolució reduïda

178x100. Prou per mostrar-la a l'article de forma acurada i no gaire gran per evitar usos fraudulents.

Quantitat i proporció usades

És l'única imatge treta de la web oficial. Es mostra sencera per respectar la integritat.

Article/s on es menciona

Auto-Cycle Union

Propòsit didàctic

Principal signe d'identificació visual de l'article, en representació de l'entitat.

Informació addicional Usat respectant els possibles drets comercials de marca, amb un aspecte acurat i neutral, sense significar cap promoció ni vinculació, ni amb cap confusió amb altres empreses i/o entitats.


Llicència

[modifica]
Copyright sense confirmar
Copyright sense confirmar
Aquesta imatge és un logotip o un signe d'identificació d'una organització, producte o servei, protegit per drets d'autor i/o dret de marca. Es creu que l'ús no comercial de logotips i signes visuals de marques, en baixa resolució, per identificar al seu titular en el seu article, amb propòsit didàctic, a la Viquipèdia en català, està justificat perquè

Altres usos d'aquesta imatge, a la Viquipèdia o qualsevol altre lloc pot ser il·legal. Es recomana no reutilitzar-la sense assegurar-se'n. Vegeu Viquipèdia:Continguts no lliures i Viquipèdia:Logotips per més informació.

L'ús d'aquest logotip no implica el suport de la Viquipèdia o de la Fundació Wikimedia a l'organització, així com tampoc el suport de l'organització a la Viquipèdia o a la Fundació Wikimedia. Vegeu el nostre avís legal.

STOP Aquest fitxer està marcat com a no lliure perquè es pugui eliminar en cas de reutilització dels continguts de la Viquipèdia que es troben sota la llicència GFDL. L'ús a la Viquipèdia és pels casos en què explícitament s'ha justificat la seva exempció d'acord amb la política de continguts no lliures. Altres usos són sota la vostra responsabilitat. Per a més informació vegeu el fitxer original d'on s'ha extret aquesta còpia. Abans de carregar-la a Commons, reviseu tota la informació i assegureu-vos que sigui acceptada.

No transferiu aquest fitxer a Wikimedia Commons sense una revisió adequada!

Historial del fitxer

Cliqueu una data/hora per veure el fitxer tal com era aleshores.

Data/horaMiniaturaDimensionsUsuari/aComentari
actual07:28, 7 jul 2010Miniatura per a la versió del 07:28, 7 jul 2010178 × 100 (8 Ko)Peprovira (discussió | contribucions){{Justificació d'exempció |Descripció= Logotip de l'ACU |Origen= http://www.acu.org.uk/ |Data= 7.7.2010 |Autor= ACU |Substituïble= Com que és un logo les obres derivades no són lliures. Qualsevol altre alternativa no serviria pel propòsit de repres

La pàgina següent utilitza aquest fitxer:

Metadades