Vés al contingut

Fitxer:Harmony Centre logo.png

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Harmony_Centre_logo.png(244 × 246 píxels, mida del fitxer: 8 Ko, tipus MIME: image/png)

Resum

[modifica]
(ajuda) Justificació d'exempció de material no lliure
Descripció

Logotip del Centre de l'Harmonia

Origen

Wikipèdia anglesa, extret de la web del partit

Data de l'obra

12-12-2008

Llicència
Autor/titular dels drets

Saskaņas Centrs

Substituïble per una de lliure

Els logos no són lliures

Resolució reduïda

244 x 246 px

Quantitat i proporció usades

Sencera

Article/s on es menciona

Centre de l'Harmonia

Propòsit didàctic

mostrar el logotip del partit

Llicència

[modifica]
Copyright sense confirmar
Copyright sense confirmar
Aquesta imatge és un logotip o un signe d'identificació d'una organització, producte o servei, protegit per drets d'autor i/o dret de marca. Es creu que l'ús no comercial de logotips i signes visuals de marques, en baixa resolució, per identificar al seu titular en el seu article, amb propòsit didàctic, a la Viquipèdia en català, està justificat perquè

Altres usos d'aquesta imatge, a la Viquipèdia o qualsevol altre lloc pot ser il·legal. Es recomana no reutilitzar-la sense assegurar-se'n. Vegeu Viquipèdia:Continguts no lliures i Viquipèdia:Logotips per més informació.

L'ús d'aquest logotip no implica el suport de la Viquipèdia o de la Fundació Wikimedia a l'organització, així com tampoc el suport de l'organització a la Viquipèdia o a la Fundació Wikimedia. Vegeu el nostre avís legal.

STOP Aquest fitxer està marcat com a no lliure perquè es pugui eliminar en cas de reutilització dels continguts de la Viquipèdia que es troben sota la llicència GFDL. L'ús a la Viquipèdia és pels casos en què explícitament s'ha justificat la seva exempció d'acord amb la política de continguts no lliures. Altres usos són sota la vostra responsabilitat. Per a més informació vegeu el fitxer original d'on s'ha extret aquesta còpia. Abans de carregar-la a Commons, reviseu tota la informació i assegureu-vos que sigui acceptada.

No transferiu aquest fitxer a Wikimedia Commons sense una revisió adequada!

Historial del fitxer

Cliqueu una data/hora per veure el fitxer tal com era aleshores.

Data/horaMiniaturaDimensionsUsuari/aComentari
actual23:20, 25 jul 2009Miniatura per a la versió del 23:20, 25 jul 2009244 × 246 (8 Ko)Walden69 (discussió | contribucions){{Justificació d'exempció |Descripció= Logotip del Centre de l'Harmonia |Origen= Wikipèdia anglesa, extret de la web del partit |Data= 12-12-2008 |Autor= Saskaņas Centrs |Substituïble= Els logos no són lliures |Resolució= 244 x 246 px |Porció

La pàgina següent utilitza aquest fitxer: