Habitatge a Sant Feliu del Racó

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Infotaula d'edifici
Infotaula d'edifici
Habitatge a Sant Feliu del Racó
Dades
TipusCasa Modifica el valor a Wikidata
Construcciósegle xix Final
Característiques
Estil arquitectònicarquitectura eclèctica Modifica el valor a Wikidata
Localització geogràfica
Entitat territorial administrativaCastellar del Vallès (Vallès Occidental) Modifica el valor a Wikidata
LocalitzacióC. del Pare Feliu, Sant Feliu del Racó
IPA
IdentificadorIPAC: 27344

L'Habitatge a Sant Feliu del Racó és un edifici de Sant Feliu del Racó, al municipi de Castellar del Vallès (Vallès Occidental) inclòs a l'Inventari del Patrimoni Arquitectònic de Catalunya.

Descripció[modifica]

Es tracta d'un habitatge unifamiliar de tipus senyorial format per planta baixa i dos pisos dividits en la façana per cornises ornamentals. La decoració mostra una inclinació ver els elements de gust classicista. La façana principal presenta una distribució simètrica. Marquen l'eix de simetria la porta i les balconades dels pisos superiors, presentant a cada costat obertures. L'acabament de la façana, molt ornamentat, mostra un ràfec considerable sobre el qual s'ha disposat una balustrada decorada amb elements de tipus vegetal. Destaca també la decoració de les cantonades de l'edifici, concebuda com grans carreus quadrats decorats a l'interior amb relleu en forma de punta de diamant.[1]

Referències[modifica]

  1. «Habitatge a Sant Feliu del Racó». Inventari del Patrimoni Arquitectònic de Catalunya. Direcció General del Patrimoni Cultural. [Consulta: 1r abril 2019].