Habitatge a la carretera de Santa Eugènia, 55

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Infotaula d'edifici
Infotaula d'edifici
Habitatge a la carretera de Santa Eugènia, 55
Dades
TipusCasa Modifica el valor a Wikidata
Construcciósegle xx
Localització geogràfica
Entitat territorial administrativaGirona Modifica el valor a Wikidata
LocalitzacióCtra. de Santa Eugènia, 55
Map
 41° 59′ N, 2° 49′ E / 41.98°N,2.81°E / 41.98; 2.81

L'Habitatge a la carretera de Santa Eugènia, 55 era una obra de Girona inclosa a l'Inventari del Patrimoni Arquitectònic de Catalunya.

Descripció[modifica]

Era un edifici entre mitgeres, de planta rectangular i constava de planta baixa i tres pisos, amb coberta planera. La planta baixa s'unificava, creant un gran arc de punt rodó, amb l'entresòl. Aquest arc era flanquejat per finestres a banda i banda i als dos nivells, i per la porta d'entrada a l'immoble. Totes les obertures eren de llinda recta i sobresortides. La composició era simètrica, a nivell de la façana principal, de balcons unificats i dos obertures a la planta i al segon i tercer pis. La façana es rematava amb ràfec decorat i barana treballada. La planta baixa era tractada amb estucat formant pedres. Els laterals pujaven fins al ràfec, mentre que la resta era d'obra vista. Va ser enderrocat.[1]

Referències[modifica]

  1. «Habitatge a la carretera de Santa Eugènia, 55». Inventari del Patrimoni Arquitectònic. Direcció General del Patrimoni Cultural de la Generalitat de Catalunya. [Consulta: 14 setembre 2016].