Javier Prats García

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Infotaula de personaJavier Prats García
Biografia
Naixement12 juliol 1976 Modifica el valor a Wikidata (47 anys)
Castellfort (els Ports) Modifica el valor a Wikidata
Activitat
Ocupaciófutbolista Modifica el valor a Wikidata
Esportfutbol Modifica el valor a Wikidata
Trajectòria
  Equip
CE Castelló
Llevant UE Modifica el valor a Wikidata

Javier Prats García (Castellfort, Els Ports, 12 de juliol de 1976) és un futbolista valencià ja retirat, que ocupava la posició de migcampista.

Trajectòria esportiva[modifica]

Format al CE Castelló, amb qui arriba a jugar en el primer equip a Segona Divisió B, el 1996, el València CF, equip amb els drets del migcampista, el va cedir al Vila-real CF. A l'equip groguet va militar durant tres temporades, tot i que el seu rendiment va anar de més a menys. La temporada 98/99 debuta a la màxima categoria amb el Vila-real, disputant només quatre partits.

Posteriorment va jugar al Llevant UE i a l'Hèrcules CF, fins que el 2000 es queda a València. Però, no té lloc al primer equip i milita dues campanyes amb el València B. La 02/03 la disputa al CE L'Hospitalet i la 03/04 entre dos equips de Regional Preferent valenciana, primer el Vinaròs, on no arriba a debutar per problemes econòmics dels del Maestrat, i al Borriol, equip al qual es retira el 2004.

Després de penjar les botes, Javi Prats ha continuat vinculat al món del futbol exercint de tècnic del Castelló Juvenil i del Borriol.

Enllaços externs[modifica]