MagicValongo

De Viquipèdia
Salta a la navegació Salta a la cerca
Infotaula d'esdevenimentMagicValongo
Tipus festival
Modifica les dades a Wikidata

El MagicValongo és un festival internacional d'il·lusionisme, que té lloc a la ciutat de Valongo, a Portugal.

Sovint ha estat escenari d'actuacions, com a convidats, diversos campions mundials en diverses formes de màgia i, d'altra banda, s'ha presentat com un element important de difusió de la màgia, els mags i la congregació Ibèrica com a lloc privilegiat de descobriment, llançament i promoció de nous talents. Que se celebra anualment al setembre, i inclou diversos aspectes, incloent concursos, gales amb els convidats, conferències, espectacle de màgia, espectacles de carrer.

S'organitza amb el suport de la Municipalitat de Valongo per una comissió d'experts i qualificats encapçalada per l'Antonio Cardinal i compost també per Fernando Castro, Salazar Ribeiro i comptar Manuel Alves continua sent un conjunt de diversos empleats. Els membres del comitè organitzador han dedicat dècades a l'art de la il·lusió, com mags, sinó també en les qualitats dels professors, líders de les associacions en la màgia, els membres de les juntes i els autors d'especialitat. Alguns membres han estat prèviament vinculats a organitzacions com MagicPorto, Festival de Sant Joan Bosco i el Festival Internacional de Figueira da Foz.

A més de ser el més antic esdeveniment màgic al país, es presenta com l'esdeveniment de referència a Portugal, i ha assumit cada vegada més un paper important en el fons internacional de màgia d'elogis a diverses publicacions del sector i blocs.

El MagicValongo s'ha basat en l'explotació de determinades qualitats màgiques dels oradors convidats i competidors d'Espanya, EUA, Xina, França, Argentina, Alemanya, Macau, Països Baixos, Brasil, Suècia, Japó, Timor Oriental i Bèlgica entre molts altres. També han participat en les casetes de fira anual màgia que representen desenes de cases de diferents llocs màgics a Europa, Àsia i les Amèriques. També hi ha la quota habitual de les associacions estrangeres acreditades per FISM, i que també inclou la participació oficial de diversos alts dirigents d'aquesta federació mundial de la màgia.

En el butlletí oficial - que proporciona l'enllaç de sota - la FISM (Federació Internacional de Societats de Màgia), novembre de 2005, va ser simbòlicament MagicValongo considera "la convenció meravellosa en petita escala."

Es tracta d'un esdeveniment amb una vida a prop de dues dècades s'ha realitzat ininterrompudament des de 1992 i ha gaudit de cada any amb aproximadament dos-cents participants, que, com ja s'ha vist, provenen d'una multitud de països de gairebé tots els continents.

Diversos dels que van ser concedits als seus competidors que va venir després de ser guardonat amb importants títols i descripcions, com per exemple, campions del món FISM (Helder), o vice-campió (David Sousa) o campions nacionals, per exemple d'Espanya (Rubiales).

El MagicValongo es porta a terme a la ciutat de Valongo, i diversos dels seus parròquies Ermesinde particular, que es troba a uns pocs (i assequible) quilòmetres del port i també a pocs quilòmetres de l'aeroport i d'accés a nivell internacional.

El 17, 18 i 19 de setembre de 2010 va celebrar la 19a edició d'aquest esdeveniment amb la participació de Soma.

Enllaços externs[modifica]