Vés al contingut

Manuel Salvador Serra

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Infotaula de personaManuel Salvador Serra
Biografia
Naixement27 novembre 1963 Modifica el valor a Wikidata (60 anys)
Faura (Camp de Morvedre) Modifica el valor a Wikidata
Activitat
Ocupaciófutbolista Modifica el valor a Wikidata
Esportfutbol Modifica el valor a Wikidata
Trajectòria
  Equip
Llevant UE Modifica el valor a Wikidata

Manuel Salvador i Serra, més conegut com a Manolo (Faura, 27 de novembre de 1963) és un futbolista valencià, ja retirat, que jugava de migcampista.

Trajectòria esportiva[modifica]

Manolo va iniciar la seua carrera al club del seu poble natal, el Faura. El 1986 fitxa pel Sagunt, on romandria dos anys abans de pegar el salt al Vila-real CF. El seu bon joc amb l'equip groguet va cridar l'atenció de l'Albacete Balompié, que el va fitxar el 1989.

Amb els manxecs va pujar a la màxima categoria a l'estiu de 1991. En el seu primer any a primera divisió, Manolo no va comptar amb massa oportunitats i va jugar 15 partits, una situació que es repetiria a l'any següent, amb 19 partits disputats, bona part com a suplent.

En cerca d'oportunitats, recala a l'Atlético Marbella, de Segona Divisió. Hi va romandre dos anys, destacant el primer, titular a l'equip andalús. En el segon, també comença de titular i les seues bones maneres fan que l'Albacete el repesque al mercat d'hivern de 1994. Va acabar eixa 94/95 com a titular a l'equip manxec.

La 95/96, tot i el descens de l'Albacete, seria la millor temporada de Manolo a Primera. Va jugar 37 partits i va ser una peça clau eixa campanya. Va acompanyar als castellans un any per la categoria d'argent, amb la plaça assegurada.

A l'estiun de 1997 torna al País Valencià, a les files del Llevant UE. Només va disputar vuit partits i l'equip granota va descendir a Segona B. Al final d'eixa temporada, Manolo hi penjava les botes.

Després de la seua retirada, ha seguit vinculat al món del futbol com a secretari tècnic del Llevant UE.