Marquesat de Casa Ramos de la Real Fidelidad

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Infotaula de títol nobiliariMarquesat de Casa Ramos de la Real Fidelidad
Tipusmarquesat jurisdiccional Modifica el valor a Wikidata
Primer titularJosé Antonio Ramos y Fernández
ReiFerran VII d'Espanya
Data5 d'abril de 1818
Actual titularVicente José Noguera y Hernández
EstatEspanya Modifica el valor a Wikidata

El marquesat de Casa Ramos de la Real Fidelidad és un títol nobiliari espanyol, creat pel monarca Ferran VII d'Espanya en 1818 a favor de don José Antonio Ramos y Fernández

Historia del Marquesat de Casa Ramos de la Real Fidelidad[modifica]

  • José Antonio Ramos y Fernández, I Marquès de Casa Ramos de la Real Fidelidad natural de la vila de San Andrés de la Graña, a Mondoñedo; Magistrat i Ministre de la Reial Audiència de Puerto Príncipe, a l'illa de Cuba, i Honorari de la de Mèxic, Gentilhome de Cambra de Sa Majestat, gran creu de l'Orde d'Isabel la Catòlica i condecorat amb la Flor de Lis de la Vendée, de França.
  • Vicente José Ramos y Chávez, II Marquès de Casa Ramos de la Real Fidelidad batejat en la Catedral de l'Havana el 18 de juliol de 1810, fué capità d'infanteria de milícies, gentilhome de la Cambra de Sa Majestat i Cavaller de l'Orde de Calatrava.
  • Francisco Tiburcio Henández i Ramos III Marquès de Casa Ramos de la Real Fidelidad
  • Concepción Hernández i Ramos IV Marquesa de Casa Ramos de la Real Fidelidad prenc la successió el 13 de març de 1847 a la defunció, un any anterior, del seu germà. Va casar-se amb Adolfo de Yanguas Velandia y Hernández I Marquès d'Eliana.
  • María de les Nieves Yanguas Velandia y Hernández V Marquès de Casa Ramos de la Real Fidelidad rebent el títol el 20 de febrer de 1900. Casada amb Vicente Mariano Noguera i Aquavera Sotolongo i Arahuete V Marquès de Càceres i Gran d'Espanya.
  • Juan Bautista Noguera Yanguas Aquavera y Hernández, VI Marquès de Casa Ramos de la Real Fidelidad i VI Marquès de Càceres. Nascut a València l'any 1884, gentilhome de Cambra de Sa Majestat.
  • María del Dulce Nombre Espinosa de los Monteros y González-Conde Abellán y García VII Marquesa de Casa Ramos de la Real Fidelitat
  • Juan María Noguera y Merle, VIII Marquès de Casa Ramos de la Gran Fidelidad, VII marquès de Càceres, III marquès de L'Eliana, i gran d'Espanya. Empresari vitivinicultor (Cellers Marquès de Càceres de la família Forner).
  • Vicente José Noguera i Hernández IX Marquès de Casa Ramos de la Gran Fidelidad

Bibliografia[modifica]

  • Muñoz-Peirats, María José. Generalidad Valenciana. Consellería de Cultura, Educació i Esport. Nobleza valenciana. Un paseo por la Historia., 2006. ISBN 84-482-4290-4.