Meri Picart

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Infotaula de personaMeri Picart

Modifica el valor a Wikidata
Biografia
Naixement1974 Modifica el valor a Wikidata (49/50 anys)
Andorra Modifica el valor a Wikidata
Dades personals
NacionalitatAndorra Andorra
Activitat
Ocupacióperiodista Modifica el valor a Wikidata

IMDB: nm1801064 Instagram: meripicart Modifica el valor a Wikidata

Meri Picart (Andorra, 1974) és l'actual responsable de continguts musicals de Ràdio i Televisió d'Andorra, a més de ser una de les seves cares més conegudes, pel fet de ser presentadora d'Andorra Televisió i Ràdio Nacional d'Andorra, a més de ser DJ d'aquesta emissora. Va estudiar màrqueting a la Universitat de Barcelona.

Meri Picart ha estat la directora i presentadora dels principals programes musicals de Ràdio i Televisió d'Andorra: Zona Musical a Ràdio Nacional d'Andorra; i +Mú.Si.K, a Andorra Televisió. Actualment condueix el programa +Mú.Si.K Ràdio, de l'esmentada Ràdio Nacional d'Andorra.[1]

Eurovisió[modifica]

A més d'això, des del 2004, any en què RTVA va participar per primera vegada al Festival de la Cançó d'Eurovisió, ha estat la presentadora del programa amb el qual RTVA escull i/o presenta el representant musical al concurs europeu, com va ser, per exemple, el cas de l'any 2009.[2] Dins pròpiament del certamen musical europeu, cada any n'ha estat la comentarista per a Andorra, ja fos sola o acompanyada d'una altra veu.[3] De la mateixa manera, durant aquests anys ha estat membre de la delegació de RTVA al concurs fins al punt que el 2009 va ser-ne la responsable de premsa.[4]

Referències[modifica]

  1. Llistat de programes de Ràdio Nacional d'Andorra «www.rtvasa.ad». [Enllaç no actiu]
  2. Article sobre el programa "Passaport a Moscou" dins del portal Oikotimes.com«www.oikotimes.com». Arxivat de l'original el 2010-01-03. [Consulta: 26 desembre 2009].
  3. Llista de comentaristes d'Eurovisió 2009«www.100india.com». Arxivat de l'original el 2009-09-11. [Consulta: 26 desembre 2009].
  4. Llista de contactes de premsa d'Eurovisió 2009 publicada al web oficial
A Wikimedia Commons hi ha contingut multimèdia relatiu a: Meri Picart