Misa Amane

De Viquipèdia
Jump to navigation Jump to search
Infotaula personatgeMisa Amane
あまね ミサ
Tipus personatge humà de ficció
personatge de còmic
Interpretat per Erika Toda, Fūka Yuzuki i Hinako Sano
Context
Present a l'obra Death Note
Dades personals
Sexe dona
Ocupació model
Naixement 25 desembre 1984
Mort 14 febrer 2011
Modifica dades a Wikidata

Misa Amane és un dels personatges del manga anime Death Note. La Misa conté una Death Note i una shinigami, la Rem, que és un shinigami femella. És una model famosa i posteriorment també actriu.

Està molt enamorada d'en Light Yagami, tant que donaria la vida per ell, desgraciadament el sentiment no és mutu, tot i que ell fa veure que sí per poder-la utilitzar. És partidaria d'en Kira, ja que creu que va ser ell qui va mata l'assassí dels seus pares. Per tant, la Misa intentarà contactar amb en Kira per mitjà de la televisió, fent-se passar pel verdader i convertint-se així en el segon Kira.

És una noia molt enamoradissa i una mica ximpleta, i el seu propòsit és ajudar en tot el que pugui a en Light, tot i que en la majoria de casos no hi ajuda gaire. L'únic moment en què li és útil és quan utilitza els seus ulls de shinigami, amb els quals pot veure el nom de les persones i li serveix a en Light per poder-les matar sense problemes, sense haver de fer ell el tracte. És per això, que ella, quan torna a recuperar les memòries, després de ser segrestada per l'L, i oblidar-ho tot sobre la death note (i per tant perdre l'ull de shinigami) torna a fer el tracte de l'ull amb en Ryuk, tot i saber que ja havia fet el tracte anteriorment amb la Rem (el que provoca que la seva vida quedi retallada a la mitat per segon cop).

Aquest personatge és un dels que caracteritzen la sèrie Death Note com a gòtica, però no dir que és l'únic, ja que sempre vesteix tal com se sent, però seguint unes pautes. Sempre porta creus i calaveres i sempre va vestida de negre o, també, combinant-lo amb altres colors com el vermell o el blanc.