Mtmad

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Infotaula de lloc webMtmad
URLhttps://www.mtmad.es/ Modifica el valor a Wikidata
Comerç ?
Llenguacastellà Modifica el valor a Wikidata
PropietariMediaset España Modifica el valor a Wikidata
EstatActiu
Facebook: mtmad.es Twitter (X): mtmad Instagram: mtmad.es Youtube: UCY8Z6KSYBesM_tILiJPYH-w Modifica el valor a Wikidata

Mtmad és una marca de continguts audiovisuals pertanyent a Mediaset España.[1]

Serveis i desenvolupament[modifica]

Amb aquesta plataforma, Mediaset Espanya pretén arribar a un públic juvenil a partir de vídeos curts com els que es poden trobar a plataformes com YouTube. És per això que hi col·laboren youtubers, bloguers i influencers de xarxes socials i personatges del món Mediaset, sorgits majoritàriament dels reality shows del mateix grup (Gran Hermano, Supervivientes, Mujeres y hombres y viceversa, Los Gipsy Kings, etc).

A més a més, existeixen canals que tracten per exemple, temes com les tendències de decoració, bellesa, cuina, viatges, estil de vida, música, esports, humor, mascotes, vídeos viral, tips per a la vida quotidiana, o sobre el que passa rere les càmeres dels programes de Mediaset. També s'emeten els programes de Radioset (MorninGlory, Milenio Live, MidnigntGlory...).[2]

Per altra banda, la plataforma ofereix el canal Mtmad 24h que emet durant les 24 hores del dia, els continguts més destacats de Mtmad ininterrompudament. S'hi pot accedir a través de la seva pròpia pàgina web i des de Mitele i el seu mateix canal de YouTube.

El 6 d'abril de 2020 estrena el concurs en línia Qarenta presentat per Christian Gálvez degut la interrupció d' El tirón per la pandèmia per coronavirus 2019-2020, iniciada el març del 2020 a España.

Vegeu també[modifica]

Referències[modifica]

Enllaços externs[modifica]