Negocis de família

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Infotaula de sèrie de televisióNegocis de família
GènereTelenovel·la
Època d'ambientacióActualitat
Espai d'ambientacióDénia i València
Format d'imatgeBetacam Digital
CreadorRodolf Sirera
DesenvolupadorJuan Manuel Manzanares
Paloma Martin-Mateos
DirectorJaume Bayarri
ProductorManel Cubedo (EVT) i Natacha Kucic (Zebra)
Actors
PaísPaís Valencià
Llengua originalValencià
Canal originalCanal 9
Durada dels capítols25'
Primer episodi9 d'octubre de 2005
Últim episodi5 de gener de 2007
Temporades4 Modifica el valor a Wikidata
Episodis250 (4 temporades)
Més informació
IMDB: tt0824065 TMDB.org: 127836 Modifica el valor a Wikidata
Imatges externes
Portada

Negocis de família fou una telenovel·la valenciana emesa en Canal 9 entre 2005 i 2007. Fou co-produïda per Estudios Valencia Televisión (EVT) i Zebra Producciones.

Sinopsi[modifica]

Negocis de família tracta d'una història d'embolics familiars desencadenats arran de la desaparició d'un personatge que deixa una herència important: un hotel rural situat en una extensa finca de Dénia.

Hèctor Noguera rep la notícia que son tio Lluís ha desaparegut en un accident d'avió a Colòmbia i que li correspon a ell heretar, quan el declaren legalment mort, totes les seues propietats. A ell... i a la seua ex-dona Maria Josep, ja que els dos són, alhora, cosins, i tenen el mateix dret. Entre estes propietats hi ha moltes terres a Dénia, amb grans possibilitats de desenvolupament urbanístic, i un xicotet hotel rural.

En les últimes voluntats escrites a mà i dipositades davant un notari, Lluís imposa a la parella l'obligació de mantindre obert, i en funcionament, l'hotel com a mínim un any. Quan passe este temps, podran vendre'l si volen, juntament amb les terres.

Però fins que arribe eixe moment, els dos hauran de viure a l'hotel i encarregar-se conjuntament de la direcció. Si no es complira la condició imposada en el testament, els béns passarien a altres mans.

Personatges i actors[modifica]

Enllaços externs[modifica]