Partit Verd Independent de Belize

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Infotaula d'organitzacióPartit Verd Independent de Belize
Dades
Tipuspartit verd Modifica el valor a Wikidata
Història
Creació2012
Altres
Color     Modifica el valor a Wikidata

El Partit Verd Independent de Belize és un partit polític ecologista belizià que va ser creat al 23 de desembre de 2012. I que aparentment vam desaparèixer després de la mort d'en Llewellyn Lucas, un granger i membre del partit, a mans d'uns deliqüents. El mencionat Lucas era conegut per presentar-se a les eleccions de Toledo de l'Est al districte de Toledo a les eleccions generals de l'any 2015 i el cap del partit és Luis Blas Mendez, Sr..

Va ser creat a finals del'any 2012 (pert tant, no es va presentar a les eleccions d'aquest mateix any). Es van presentar a les properes eleccions de l'any 2015, on van obtenir 5 vots en total i 0 escans. A l'any 2019, es va produir un tragedia al partit per la mort d'un del seus membres, el granger i membre del partit, Llewellyn Lucas. Més tard d'aixó, es va fer un judici per la decapitació de Lucas (i la mort d'en Mason).[1] Després d'aquest fet no es sab res d'ells i fins i tot no es van presentar a les derreres eleccions (fet més possible la creença d'una possible desaparició del partit).

Resultats electorals[modifica]

Referències[modifica]

  1. «[breakingbelizenews.com/2019/09/13/defendants-swear-innocence-in-murder-of-llewellyn-lucas/ Defendants swear innocence in murder of Llewellyn Lucas]». [Consulta: 13 setembre 2019].
  2. «Belize: General Election Results 2015». [Consulta: 5 novembre 2015].