Pere Aznar Ruiz

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Infotaula de personaPere Aznar Ruiz
Biografia
Naixement1981 Modifica el valor a Wikidata (42/43 anys)
València Modifica el valor a Wikidata
Activitat
Ocupaciópresentador de programa, humorista, guionista Modifica el valor a Wikidata

Twitter (X): pere_aznar Instagram: pere_aznar Modifica el valor a Wikidata

Pere Aznar Ruiz (València, 1981) és un humorista, guionista i presentador de televisió valencià.

Va iniciar els estudis universitaris de periodisme tot i que no els va finalitzar. Amb 17 anys s'inicia a la ràdio amb un magazine humorístic a LP Punto Ràdio d'on va donar el salt a la televisió Canal 9 com a guionista i col·laborador de late night Efecte Palomar de Ramón Palomar i després presentant Poble Show.[1] Però el programa que li va donar popularitat fou Assumptes Interns d'À Punt de la mà de la productora catalana El Terrat amb qui va treballar com a col·laborador en el programa Late Motive d'Andreu Buenafuente.[2] També ha col·laborat en programes de ràdio com La Ventana i A vivir que son dos días en la Cadena SER o Hoy empieza todo de Radio 3 de Radio Nacional d'Espanya.[3]

El 2023 va publicar el llibre Beber en que confesava la seua adicció a l'alcohol i com ho havia aconseguit deixar.[4]

Referències[modifica]

  1. FormulaTV. «Pere Aznar» (en castellà). [Consulta: 6 abril 2023].
  2. S.L, EDICIONES PLAZA. «Pere Aznar (Assumptes Interns): "El límit del nostre humor és que no em maten pel carrer"» (en castellà). [Consulta: 6 abril 2023].
  3. «Quién es Pere Aznar, el cómico que desde hoy acude como invitado a ‘Pasapalabra’ en Antena 3» (en castellà), 20-09-2021. [Consulta: 6 abril 2023].
  4. S.L, EDICIONES PLAZA. «Pere Aznar: "Me preocupaba el momento de volver a hacer comedia estando sobrio"» (en castellà). [Consulta: 6 abril 2023].