Plantilla:Cal foto

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Icona de documentació de mòdul Documentació de la plantilla [ mostra ] [ modifica el codi ] [ mostra l'historial ] [ refresca ]

Descripció[modifica]

La plantilla {{cal foto}} i les seves variants etiqueten els articles mancats de fotos i els categoritzen a Categoria:Articles que necessiten una imatge (o a la subcategoria adient), categoria oculta que ajuda a localitzar articles mancats d'una fotografia representativa.

A més, si l'element corresponent de Wikidata té el paràmetre "imatge" (p18), l'article es categoritza també a categoria:Articles que necessiten una foto i en tenen una a Wikidata.

Afegiu la sintaxi al final de l'article just abans de les categories.

Sintaxi[modifica]

Podeu "fabricar" noves plantilles més específiques emprant aquesta plantilla. Creeu una nova plantilla (vegeu Viquipèdia:Plantilles) amb la següent sintaxi de base. No obstant reviseu abans si ja n'hi ha alguna que compleixi les vostres expectatives a la Categoria:Plantilles de manteniment d'imatges.

{{cal foto|tema= |categoria= }}

Els paràmetres tema i categoria serveixen respectivament per a donar informació sobre l'ús d'aquesta nova plantilla; i categoritzar els articles en una categoria concreta.

Exemple

{{cal foto|tema=de [[Pinell de Solsonès]]|categoria=Articles de Pinell de Solsonès que necessiten una foto}}

Vegeu també[modifica]